Over LocalCraftbeer Agency

LocalCraftbeer Agency is een sales & marketing agency voor Nederlandse craft brouwerijen. Vanuit onze missie om de bieren van onafhankelijke Nederlandse brouwerijen nog beter op de ‘kaart’ te zetten is in april 2021 de agency gelanceerd.

De agency begon met 8 brouwerijen, van Groningen tot aan Zeeland. Inmiddels zijn het 11 brouwerijen, verspreid door heel het land, die vertegenwoordigd worden in de regio West & Zuid Nederland.

Het portfolio bestaat uit een gebalanceerd aanbod van craft bieren. Van moderne bierstijlen zoals New England IPA’s tot aan de traditionele stijlen als Blond bieren, Saisons en Tripels. Beschikbaar op zowel blik, fles als fust.

Door het ruime en gebalanceerde aanbod van craft bieren zijn er voor ieder seizoen van het jaar en voor alle type horeca/retail mooie passende bieren beschikbaar.

Evenementen
Naast het vertegenwoordigen van de brouwerijen worden er gedurende het jaar ook meerdere evenementen georganiseerd waar craft bier en Nederlandse craft brouwerijen centraal staan. 

De aangesloten brouwerijen
- Kaapse Brouwers (Rotterdam)
- Big Belly (Breda)
- Dutch Bargain (Groede, Zeeland)
- Vet & lazy (Rotterdam)
- Delftse Brouwers (Delft)
- Oersoep (Nijmegen)
- Baxbier (Groningen)
- De Kromme Haring (Utrecht)
- ROTT. Brouwers (Rotterdam)
- Hofbrouwerij Reijngoud (Rotterdam)
- Frontaal (Breda)

Mocht je in contact willen komen voor een vraag/opmerking of een mogelijke samenwerking kan je altijd contact opnemen via info@localcraftbeer.nl. 

Cheers,

Joris