Marketing stagiair gezocht

Zoek jij een uitdagende stage in een van de leukste branches in Nederland? En wil jij met jouw kennis, inzicht en drive de marketingafdeling van een startende onderneming verder op touw zetten? Werk je graag in een informele setting bij een flexibel bedrijf? En niet te vergeten... hou je van speciaalbier?

Dan is deze stage bij LocalCraftbeer Agency jou op de buik geschreven.

LocalCraftbeer Agency

LocalCraftbeer Agency is een snelgroeiende Sales & Marketing agentschap voor Nederlandse craft brouwerijen. Vanuit onze missie om onafhankelijke Nederlandse brouwerijen nog beter op de ‘kaart’ te zetten is de agency in april 2021 opgericht. We begonnen met 8 brouwerijen, gevestigd in Groningen tot aan Zeeland. Inmiddels zijn het 12 brouwerijen, verspreid door heel het land, die vertegenwoordigd worden in de horeca en retail in de regio West & Zuid Nederland.

Daarnaast verkopen we de 010 Craftbox. In deze box zitten de beste Rotterdamse brouwers en lokale delicatessen. Deze wordt verkocht direct aan bedrijven, aan de retail in en rondom Rotterdam en aan consumenten via onze webshop. 

Wat ga je doen?

Alles op het gebied van Marketing! Denk hierbij aan Social Media management;  het beheren van onze Social Media kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn en het creëren van content.

Overige werkzaamheden: 

- Mailings opstellen en versturen naar horeca en retail accounts van de agency. Daarnaast ook mailings naar consumenten en regionale bedrijven voor de bierpakketten.

- Het verder uitbouwen van onze database met bedrijven in de regio.

- Het beheren en up to date houden van onze website.

- Ook zullen er (wanneer het weer mogelijk is) diverse evenementen worden georganiseerd in 2022. Hieraan zal je ook je steentje bijdragen. 

Waar en wanneer?

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Echter is vanuit huis werken uiteraard mogelijk. Ook zal er regelmatig in de horeca in Rotterdam of Den Haag afgesproken worden (als alles weer open is).

De periode is afhankelijk van de stageperiode waarin je beschikbaar bent. 

Wij zoeken...

Een enthousiaste bachelor student met veel creativiteit en feeling voor marketing. Daarbij is een 9 tot 5 mentaliteit niet gewenst. Het zal wel eens voorkomen dat er in de avond of in het weekend werkzaamheden gedaan moeten worden. 

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst natuurlijk een uitdagende stage in een tof en informeer bedrijf in de speciaalbier branche. 

Verder:

- Helpen wij jou verder in jouw kennis en ontwikkeling met onze begeleiding.

- Krijg je van ons veel vrijheid en je komt op vele toffe plekken in de regio, denk hierbij aan de mooiste horecazaken in Rotterdam, Den Haag en Scheveningen. 

- Natuurlijk wacht er ook een heerlijk speciaalbierpakket op je! 

 

Heb je interesse? Stuur dan snel je motivatie en cv naar info@localcraftbeer.nl