LocalCraftbeer Agency

LocalCraftbeer Agency is een sales & marketing agency voor Nederlandse craft brouwerijen. Vanuit onze missie om onafhankelijke Nederlandse brouwerijen en bieren nog beter op de ‘kaart’ te zetten is in april 2021 de agency gelanceerd.

De Agency begon met 8 brouwerijen, van Groningen tot aan Zeeland. Inmiddels zijn het 10 mooie brouwerijen, verspreid door heel het land, die vertegenwoordigd worden in de regio West & Zuid Nederland.

Het portfolio bestaat uit een gebalanceerd aanbod van brouwerijen en craft bieren. Van moderne bierstijlen zoals New England IPA’s tot aan de traditionele stijlen als Blond bieren, Saisons en Tripels. Beschikbaar op zowel blik, fles als fust.

Door het ruime en gebalanceerde portfolio van craft bieren is er voor ieder seizoen van het jaar en voor alle type horeca/retail een mooi passend aanbod beschikbaar.

Neem gerust contact op bij interesse of eventuele vragen! Dit kan via info@localcraftbeer.nl 

De aangesloten brouwerijen

Baxbier - Groningen
De slogan van Baxbier is 'Seriously Playful' en dat is niet voor niks. Van een heerlijk toegankelijk terrasbiertje tot een dikke NEIPA of stout, niks is onmogelijk voor ze. Het is ook niet voor niks dat veel populaire huurbrouwers hun bieren bij Baxbier laten brouwen. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze mooie brouwerij uit het hoge Noorden in ons portfolio.

Baxbier | Groningen

Dutch Bargain - Groede (Zeeland)
Van het hoge Noorden naar het diepe Zuiden. Bijna tegen de grens van België in Zeeuws-Vlaanderen zit Dutch Bargain. Deze brouwerij staat bekend om de typische Zeeuwse bieren in de core range en mooie specials en collabs met hun unieke label design. 

Dutch Bargain | Groede | Zeeland

 

Kaapse Brouwers - Rotterdam
Inmiddels een begrip in de havenstad en ver daarbuiten. De brouwerij is sinds kort volledig onafhankelijk en brouwt de bieren in het M4H district in Rotterdam-West. In hun core range veel mooie bieren, waaronder de nieuwe Kaapse Bob 0% met de legend Bob Ross op het blik. Verwacht veel specials en collabs vanuit Kaapse. 

Ook een bezoekje waard wanneer je in Rotterdam bent; het prachtige nieuwe proeflokaal van Kaapse Brouwers in de Fenix I op Katendrecht. 

Kaapse Brouwers | Fenix | Katendrecht

Oersoep brouwerij - Nijmegen
In de oude Honig fabriek in Nijmegen hebben de brouwers van Oersoep een prachtige brouwerij en proeflokaal. De etiketten van Oersoep worden gemaakt door verschillende kunstenaars. Hiermee combineren ze het beste van 2 werelden: heerlijke speciaalbieren en mooie kunst. In West Nederland staan de mensen te springen om kennis te maken met deze brouwerij!

Oersoep | Proeflokaal | Stoom

ROTT. Brouwers - Rotterdam
De brouwers van ROTT zijn al een aantal jaren flink aan de weg aan het timmeren in Rotterdam en daarbuiten. De core range in kleurrijke blikken zijn inmiddels niet meer weg te denken in de Rotterdamse (en ver daarbuiten) horeca en bottleshops. 

ROTT. Brouwers | Rotterdam

 

Vet & Lazy brouwerij - Rotterdam
Brouwerij Vet & Lazy zit gevestigd in het Bluecity 010 gebouw langs de Maas aan de voet van de karakteristieke Willemsbrug in Rotterdam. De bieren van Vet & Lazy hebben een kruidig en circulair karakter waarbij ze veelal samenwerken met circulaire ondernemers in hetzelfde gebouw. In hun range vind je echte knallers zoals 'Je Moeder', een kruidige tripel van 8.5% die bijna overal in de smaak valt. 

Vet & Lazy Brouwerij | Rotterdam

 

Big Belly Brewing - Breda

De jongens van Big Belly uit Breda zijn al jaren bezig met leuke bieren brouwen. Bekend in de bierwereld is hun 'Liquid Desserts' serie. Daarnaast brouwen ze leuke en toegankelijke speciaalbieren die het goed doen in alle horeca. Wanneer je in Breda bent vergeet dan niet hun Big Belly Bar te bezoeken! 

Big Belly Breda


De Kromme Haring - Utrecht

De eigenzinnige brouwers van De Kromme Haring brouwen de beste speciaalbieren in hun bekende witte blikken. Hun proeflokaal op een industrieterrein in Utrecht is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Buiten Utrecht zijn hun bieren zeer gewild in de horeca en ook in bottleshops. 

De Kromme Haring Brewpub

Frontaal - Breda

Brouwerij Frontaal uit Breda is een innovatieve brouwerij opgericht in 2015. Bekend zijn hun heerlijke IPA's zoals de Juice Punch. Daarnaast brouwen ze ook de dikste (barrel aged) stouts en andere bieren. 

Brouwerij Frontaal

 

Hofbrouwerij Reijngoud - Rotterdam

Onder de hofbogen in Rotterdam Noord vind je Hofbrouwerij Reijngoud. Vanuit de mooie Brewpub worden de beste speciaalbieren gebrouwen. Neem bijvoorbeeld de Zuuurbier met Passievrucht is een bier die je gewoon wilt drinken! 

Hofbrouwerij Reijngoud

Interesse?
Ben je een horeca ondernemer of heb je een bottleshop en heb je interesse in een van deze merken? Neem gerust contact op via info@localcraftbeer.nl of via de telefoon op 0641303576.