Online Bierproeverij

Online Bierproeverij

10 februari, 2021

De populariteit van online proeverijen is het afgelopen jaar sterk toegenomen. Wegens Corona is iedereen steeds meer op zoek naar leuke initiatieven om thuis te doen. Het is voor vriendengroepen, families of collega's die wat leuks met elkaar willen doen een leuk alternatief voor de alom geliefde kroeg. 

Met een online bierproeverij kunnen jij en jouw vrienden/familie/collega's toch nog iets gezelligs doen met elkaar. Het is een leuke manier om met elkaar te socializen (uiteraard onder het genot van een biertje) en tegelijkertijd te leren over speciaalbier en de vele mooie Nederlandse brouwers die er zijn. 

Dankzij de jarenlange ervaring in de bierwereld, waarbij vele trainingen en masterclasses voor horecapersoneel zijn gegeven, en een afgeronde StiBon opleiding staan wij bij LocalCraftbeer graag voor jullie klaar om een online bierproeverij te organiseren. Sinds onze oprichting in november 2020 hebben we al een aantal mooie bierproeverijen mogen verzorgen.

Hierbij zullen verschillende facetten van speciaalbier behandeld worden: van het goed kunnen proeven & beoordelen van een biertje tot aan het brouwproces hoe bier gemaakt wordt. Van het Nederlandse bierlandschap tot aan de achtergrond informatie over de brouwerijen. Alles is mogelijk of bespreekbaar. Naast leuk en gezellig is het dus ook nog eens educatief!

 

Wil jij een online bierproeverij organiseren voor een groep, of wil je alleen de pakketten ontvangen en de proefformulieren? Stuur een berichtje naar info@localcraftbeer.nl en we bespreken de mogelijkheden. Een online proeverij is al mogelijk vanaf 8 personen. 

 

Online Bierproeverij

Laat een bericht achter