Lancering LocalCraftbeer Agency

LocalCraftbeer Agency

12 mei, 2021

Na de succesvolle samenwerking met de Rotterdamse brouwers in 2020 voor de 010 Craftbox en de 010 All Star Collab bier is in mei 2021 LocalCraftbeer Agency gelanceerd. Via deze agency zullen mooie Nederlandse brouwerijen vertegenwoordigd worden in de horeca, retail en online kanalen.

Inmiddels hebben zich 9 mooie brouwerijen aangesloten. Deze brouwerijen zitten door heel Nederland en zijn al een aantal jaren bezig met de lekkerste bieren brouwen en de mooiste verhalen te vertellen. LocalCraftbeer Agency zal deze brouwerijen ondersteuning bieden op het gebied van Sales en Marketing in de regio West en Zuid Nederland.

De aangesloten brouwerijen

Baxbier - Groningen
De slogan van Baxbier is 'Seriously Playful' en dat is niet voor niks. Van een heerlijk toegankelijk terrasbiertje tot een dikke NEIPA of stout, niks is onmogelijk voor ze. Het is ook niet voor niks dat veel populaire huurbrouwers hun bieren bij Baxbier laten brouwen. Wij zijn in ieder geval erg trots dat wij deze mooie brouwerij uit het hoge Noorden mogen vertegenwoordigen. 

Baxbier | Groningen

Dutch Bargain - Groede (Zeeland)
Van het hoge Noorden naar het diepe Zuiden. Bijna tegen de grens van België in Zeeuws-Vlaanderen zit Dutch Bargain. Deze brouwerij staat bekend om de typische Zeeuwse bieren in de core range en mooie specials en collabs met hun unieke label design. In de zomer van 2021 openen ze hun nieuwe proeflokaal. Een goede reden voor een ritje naar Groede! 

Dutch Bargain | Groede | Zeeland

EIBER Bier - Den Haag
De hoogste brouwerij van Nederland. Deze titel zou de jonge brouwerij uit Den Haag wel eens kunnen gaan claimen. Dit allemaal dankzij hun nieuwe brouwerij op de 6e etage van het industriële Televisiegebouw in Scheveningen. In hun nog te openen rooftop proeflokaal kun je binnenkort genieten van hun karakteristieke speciaalbieren en tegelijk uitkijken over heel Den Haag en Scheveningen. 

Eiber Bier | Scheveningen

Kaapse Brouwers - Rotterdam
Inmiddels een begrip in de havenstad en ver daarbuiten. De brouwerij is sinds kort volledig onafhankelijk en brouwt de bieren in het M4H district in Rotterdam-West. In hun core range veel mooie bieren, waaronder de nieuwe Kaapse Bob 0% met de legend Bob Ross op het blik. Verwacht veel specials en collabs vanuit Kaapse. 

Ook een bezoekje waard wanneer je in Rotterdam bent; het prachtige nieuwe proeflokaal van Kaapse Brouwers in de Fenix I op Katendrecht. 

Kaapse Brouwers | Fenix | Katendrecht

Oersoep brouwerij - Nijmegen
In de oude Honig fabriek in Nijmegen hebben de brouwers van Oersoep een prachtige brouwerij en proeflokaal. De etiketten van Oersoep worden gemaakt door verschillende kunstenaars. Hiermee combineren ze het beste van 2 werelden: heerlijke speciaalbieren en mooie kunst. In West Nederland staan de mensen te springen om kennis te maken met deze brouwerij!

Oersoep | Proeflokaal | Stoom

ROTT. Brouwers - Rotterdam
De brouwers van ROTT zijn al een aantal jaren flink aan de weg aan het timmeren in Rotterdam en daarbuiten. De core range in kleurrijke blikken zijn inmiddels niet meer weg te denken in de Rotterdamse horeca en bottleshops. Daarbij is het zo dat hun specials binnen maximaal 1 week altijd volledig uitverkocht zijn, zo erg worden deze gehyped. 

ROTT. Brouwers | Rotterdam

Van Moll Craft Beer - Eindhoven
"We're crazy about beer, which is why we brew it" valt te lezen op de instagram van Van Moll. Dit proef je inderdaad af aan de bieren! De heerlijk smaakvolle bieren worden sinds mei 2021 volledig afgevuld op blik met een mooi, kleurrijk en strak design. In augustus 2021 organiseren ze Van Moll Fest waar de beste binnen- en buitenlandse brouwers aanwezig zullen zijn. Zeker de moeite waard om heen te gaan!

Van Moll Craft Beer | Eindhoven | Van Moll Fest

Vet & Lazy brouwerij - Rotterdam
Brouwerij Vet & Lazy zit gevestigd in het Bluecity 010 gebouw langs de Maas aan de voet van de karakteristieke Willemsbrug in Rotterdam. De bieren van Vet & Lazy hebben een kruidig en circulair karakter waarbij ze veelal samenwerken met circulaire ondernemers in hetzelfde gebouw. In hun range vind je echte knallers zoals 'Je Moeder', een kruidige tripel van 8.5% die bijna overal in de smaak valt. 

Vet & Lazy Brouwerij | Rotterdam

De Heidebrouwerij - Ede

"Proef de wildernis" is de slogan van De Heidebrouwerij.. en dat is niet voor niks! De bieren van De Heidebrouwerij hebben een regionaal karakter en worden gemaakt met streekproducten zoals heidehoning of door het gebruik van in de regio verbouwde gerst en/of hop. Sinds 2012 is deze brouwerij gevestigd in de manschappenkeuken op het voormalig kazerneterreinen Maurits-Noord in Ede. Bij de opening werd de voormalige keuken ingericht als een brouwerij met een proeflokaal. Zeker de moeite van een bezoekje waard!

De Heidebrouwerij

Ben je een horeca ondernemer of heb je een bottleshop en heb je interesse in 1 van deze merken? Neem gerust contact op via info@localcraftbeer.nl of via de telefoon op 0641303576.

Laat een bericht achter